Tredici Ulivi

Even voorstellen

Wij zijn Jeroen en Annabelle Tops en werken sinds 1998 in Italië. In dat jaar begonnen we met onze eigen reisorganisatie SamSam Reizen. Telkens reisden we op en neer van Nederland naar Italië en terug, totdat we in 2004 besloten om ons definitief in Italië te gaan vestigen. We huurden een huis in Trentino in een klein dorpje aan het Ledromeer en van daaruit zijn we op zoek gegaan naar een geschikte plek in Italië om ons eigen huis met landgoed te kopen. We wilden een landelijke plek in de Italiaanse "campagna", maar ook dicht bij zee, bij een levendige stad met alle nodige voorzieningen en gezelligheid. Een plek die rust uitstraalt en waar je als je goed luistert gewoon "niets" hoort. Een oneindig uitzicht en natuurlijk...zon en warmte. Kortom een plek waar je met een gerust hart gasten van alle leeftijden kunt ontvangen voor een fantastische welverdiende vakantie.

Die plek hebben we in 2005 gevonden en na een jaar verbouwen zijn we in maart 2006 met onze 2 dochtertjes Zoë en Vera (toen 2 en 1 jaar oud) verhuisd van Trentino naar Senigallia in de regio Marche, Provincie Ancona. In de zomer van 2007 is daar onze jongste zoon David nog bijgekomen. Inmiddels zijn de kinderen alweer 14, 13 en 10 jaar oud en, net als wij, volledig geintegreerd in het heerlijke Italiaanse leven. Op school, tennis, volleybal en voetbal hebben ze al sinds 10 jaar hun draai gevonden en zowel de Italiaanse als de nederlandse taal spreken ze al vanaf het moment dat ze hun eerste woordje konden zeggen.

Vanaf de zomer van 2006 ontvangen we met erg veel plezier gasten op ons landgoed. In het appartement, het houten chalet of in een volledig ingerichte Safaritent met of zonder eigen sanitaire voorzieningen, er is voor elk wat wils. Sinds 2013 verhuren wij naast de accommodaties ook 4 kampeerplaatsen voor wie met zijn eigen kampeermiddel vakantie wil komen vieren. Van gezinnen met (jonge) kinderen tot stellen zonder kinderen en ouderen, iedereen kan bij ons in elk jaargetijde genieten van een heerlijke vakantie.

In een mensenleven komen ontelbare kansen en mogelijkheden voorbij. Wij als individuen, maar ook samen, als gezin proberen deze kansen te zien en de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling te benutten waar mogelijk. Zo deed zich in 2013 voor Jeroen de mogelijkheid voor om directeur te worden van Camping Orlando in Chianti in Toscane. Een camping in ontwikkeling en met enorme groeiplannen in korte tijd. Jeroen is de uitdaging (die aanvankelijk slechts voor een jaar was) aangegaan en met veel enthousiasme en plezier gaat hij het komende jaar al zijn 6e seizoen in als directeur van Orlando in Chianti. Dat betekent helaas wel dat hij op Tenuta Tredici Ulivi steeds minder de handen uit de mouwen kon steken. Gelukkig heeft Annabelle in tien jaar tijd een trouwe groep medewerkers, vrijwilligers en lieve vrienden om zich heen verzameld, en runt zij onze fijne plek samen met hen.

Wij wensen u veel plezier met onze website en hopen persoonlijk kennis met u te maken op Tenuta Tredici Ulivi!

Jeroen & Annabelle

Zoë, Vera & David

(Laatste update: 15 december 2017)