Tredici Ulivi

Kampeerplaatsen

 

Wij verhuren sinds 2013 onze nieuwe kampeerplaatsen voor gasten die met eigen kampeermiddel willen komen kamperen. De plaatsen zijn ongeveer 120m2 groot en hebben allemaal en uitzicht over het landschap. We hebben slechts 4 exclusieve kampeerplaatsen beschikbaar dus reserveren is zeker in het hoogseizoen noodzakelijk om zeker te zijn van een plaats. De prijzen voor de kampeerplaatsen op ons landgoed zijn:

Hoogseizoen (1 juli t/m 31 augustus 2020)

Laagseizoen (1 mei t/m 30 juni 2020 + 1 t/m 30 september 2020)

De kampeerplaatsen zijn inclusief elektriciteitsaansluiting (6 Ampère) en gebruik van de campingvoorzieningen, sanitair (gratis warm water). Onze (kampeer)plaatsen zijn autovrij. U kunt uw auto dus niet bij de tent plaatsen. U mag uw auto gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats op het landgoed. Met een Camper of auto met daktent is het natuurlijk wel toegestaan het vervoermiddel op de kampeerplaats te plaatsen.

Belangrijk! Ons landgoed en de camping zijn nog jong. De bomen doen hun best om te groeien, maar zijn nog niet groot genoeg om schaduw te kunnen geven. Onze kampeerplaatsen bieden dan voorlopig ook weinig of géén schaduw (anders dan van de eigen tent). Wij raden u aan om zelf voor een luifel of schaduwdoek te zorgen. LET OP! Onze Agricamping heeft een rioleringssysteem met uitsluitend biologische putten. Daardoor is het bij ons NIET mogelijk om chemische toiletten e.d. te legen. Dit kan echter in Senigallia bij een camperplaats.

In het hoogseizoen nemen wij alleen reserveringen met minimaal 3 overnachtingen aan, omdat we de atmosfeer op het landgoed rustig willen houden, zonder teveel aankomst- en vertrekverkeer.